Marinovaná kuřecí prsa s rozmarýnem

  • Přidat foto

Jednoduchá marináda připravená z pikantní sójové omáčky Kikkoman. S běžnou sójovou omáčkou to není ono a marináda je nevýrazná.

O kuřecím mase se říká, že stačí naložení na pár hodin, ale po 24 h naložení jsou kuřecí prsa mnohem křehčí.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky. Marinádu smícháme vidličkou v uzavíratelné menší misce.
2.
Dáme kuřecí prsa do marinády a misku uzavřeme. Necháme 24 hodin v lednici, občas misku otočíme a protřepeme.
3.
Připravujeme na grilu.

Od: Iva V, 1.7.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
24 hod celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 58 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, chuťovky, česká, drůbeží maso, grilování, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
531.43 kcal
Protein
39.95 g
Sacharidy
z toho cukr
21.72 g
14.76 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
31.88 g
4.72 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.