Marináda z jogurtu a meduňky je osvěžující a lehká volba pro marinování masa. Nejlépe se hodí na marinování kuřecího a krůtího masa.
Ingredience (1 x porce)
Postup přípravy
V misce smíchejte bílý jogurt, meduňku, citronovou šťávu, prolisovaný česnek, olej, sůl a pepř.
Důkladně promíchejte, aby se všechny ingredience spojily.
Maso opláchneme vložíme do misky, mírně osolíme a zalijeme marinádou. Necháme v lednici minimálně 4 hodiny marinovat. Poté můžeme grilovat, péct, opékat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 406.72 kcal |
Protein: 9.16 g |
Sacharidy: 15.49 g |
z toho cukr: 12.47 g |
Tuk: 35.23 g |
z toho nas. MK: 8.99 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3897-jogurtova-marinada-s-medunkou