Jogurtová marináda s meduňkou

Marináda z jogurtu a meduňky je osvěžující a lehká volba pro marinování masa. Nejlépe se hodí na marinování kuřecího a krůtího masa.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. V misce smíchejte bílý jogurt, meduňku, citronovou šťávu, prolisovaný česnek, olej, sůl a pepř.
  2. Důkladně promíchejte, aby se všechny ingredience spojily.
  3. Maso opláchneme vložíme do misky, mírně osolíme a zalijeme marinádou. Necháme v lednici minimálně 4 hodiny marinovat. Poté můžeme grilovat, péct, opékat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 406.72 kcal | Protein: 9.16 g | Sacharidy: 15.49 g | z toho cukr: 12.47 g | Tuk: 35.23 g | z toho nas. MK: 8.99 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3897-jogurtova-marinada-s-medunkou