Kuřecí stehna v jogurtové marinádě

Když máme chuť na netradiční úpravu kuřecího masa sáhneme po nejrůznějších marinádách. Kuřecí maso vkládejte do marinády důkladně rozmrazené a nechte marinovat celý den i noc. Odměnou je šťavnatá pochoutka.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí stehna si důkladně omyjeme. V dobře uzavíratelné misce si připravíme marinádu. Všechny ingredience dobře prošleháme vidličkou.
2.
Do marinády vložíme kuřecí stehna a misku uzavřeme. Ponecháme v chladu alespoň 24 hodin. Mezitím několikrát krabičku protřepeme a obrátíme.
3.
Vezmeme zapékací misku a vlijeme do ní stehna i s marinádou. Pečeme asi 1 hodinu. Na posledních 10 minut odklopíme víko. Hodí se bramborová příloha.

Od: Iva V, 18.2.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 45 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso, pečení, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
832.51 kcal
Protein
50.15 g
Sacharidy
z toho cukr
16.07 g
13.64 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
63.03 g
18.98 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.