Kuřecí stehna v jogurtové marinádě

Když máme chuť na netradiční úpravu kuřecího masa sáhneme po nejrůznějších marinádách. Kuřecí maso vkládejte do marinády důkladně rozmrazené a nechte marinovat celý den i noc. Odměnou je šťavnatá pochoutka.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Kuřecí stehna si důkladně omyjeme. V dobře uzavíratelné misce si připravíme marinádu. Všechny ingredience dobře prošleháme vidličkou.
2.
Do marinády vložíme kuřecí stehna a misku uzavřeme. Ponecháme v chladu alespoň 24 hodin. Mezitím několikrát krabičku protřepeme a obrátíme.
3.
Vezmeme zapékací misku a vlijeme do ní stehna i s marinádou. Pečeme asi 1 hodinu. Na posledních 10 minut odklopíme víko. Hodí se bramborová příloha.

Od: Iva V, 18.2.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 1 hod 30 min
Počet porcí: 2 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 45 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso, pečení, low carb

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
819.84 kcal
Protein
49.73 g
Sacharidy
z toho cukr
14.30 g
12.59 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
62.64 g
18.98 g

Detailní rozpis podle ingrediencí