Stehenní řízky v kefírové marinádě z grilu

Šťavnatá kuřecí stehna jsou perfektním masem na gril. Jejich příprava je rychlá a jsou hezky měkká. V kefírové marinádě nebude maso nikdy vysušené.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí stehna vykostíme a necháme vcelku i s kůží. Cibuli částečně rozkrojíme a tyčovým mixérem rozdrtíme na pastu.
2.
Připravíme si uzavíratelnou nádobu. V ní rozmícháme kefír s protlakem, sójovou omáčkou a kořením. Přidáme cibuli.
3.
Vložíme plátky kuřecího masa, uzavřeme víko a necháme v lednici nejlépe přes noc.
4.
Před grilováním mírně posolíme.

Od: Ráďa 78, 30.6.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
30 min vaření
10 hod celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 22 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso, grilování, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
473.22 kcal
Protein
34.94 g
Sacharidy
z toho cukr
12.46 g
9.73 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
30.54 g
8.62 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama