Kuřecí řízky v kefíru

Kuřecí řízek je jistě dobrota a možná vás ani nenapadne, že by se dal vylepšit. Přesto je to možné. Po naložení budou jemné a šťavnaté.

Ingredience

    • nebo
Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa rozkrájíme na tenčí plátky. Naložíme do kefíru a uzavřeme misku. Necháme přes noc.
2.
Před přípravou dáme do masa s kefírem 2 lžičky soli, uzavřeme a důkladně protřepeme.
3.
Připravíme si trojobal, do rozšlehaných vajec zamícháme 1 lžičku soli. Kefír vylijeme a řízky obalujeme v trojobalu.
4.
Smažíme na velkém množství oleje, řízky musí na pánvi plavat. Necháme okapat na ubrousku a podáváme.

Od: Ráďa 78, 30.6.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 40 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 19 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
151.73 kcal
Protein
25.57 g
Sacharidy
z toho cukr
6.05 g
1.28 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.80 g
1.10 g

Detailní rozpis podle ingrediencí