Kuřecí řízky v kefíru
Kuřecí řízek je jistě dobrota a možná vás ani nenapadne, že by se dal vylepšit. Přesto je to možné. Po naložení budou jemné a šťavnaté.
Ingredience (6 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Kuřecí prsa rozkrájíme na tenčí plátky. Naložíme do kefíru a uzavřeme misku. Necháme přes noc.
- Před přípravou dáme do masa s kefírem 2 lžičky soli, uzavřeme a důkladně protřepeme.
- Připravíme si trojobal, do rozšlehaných vajec zamícháme 1 lžičku soli. Kefír vylijeme a řízky obalujeme v trojobalu.
- Smažíme na velkém množství oleje, řízky musí na pánvi plavat. Necháme okapat na ubrousku a podáváme.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 161.87 kcal |
Protein: 25.24 g |
Sacharidy: 4.83 g |
z toho cukr: 3.03 g |
Tuk: 3.81 g |
z toho nas. MK: 1.07 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1734-kureci-rizky-v-kefiru