Vajíčková pomazánka s mrkví

Vajíčková pomazánka s mrkví je odlehčenou variantou klasické pomazánky. Jednoduchá na přípravu a skvěle chutná dobře vychlazená na čerstvém pečivu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Mrkev očistíme a nastrouháme na jemném struhadle do misky.
2.
Oloupaná vejce nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme do misky.
3.
Vše osolíme, opepříme, vsypeme medvědí česnek.
4.
Přidáme na jemno nakrájenou jarní cibulku a majonézu.
5.
Promícháme a necháme v lednici vychladit. Podáváme s čerstvým pečivem.

Od: Petuler, 19.4.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
250.99 kcal
Protein
6.35 g
Sacharidy
z toho cukr
3.42 g
2.19 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.97 g
4.31 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama