Vaječná pomazánka s jablkem a jarní cibulkou

Výborná pomazánka ke svačině nebo na chuťovky. Je jí dostatečné množství abyste pohostili celou rodinu. Nejlépe chutná servírovaná s kyselou okurkou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve uvaříme vejce natvrdo a necháme je vychladnout. Oloupeme, opláchneme a oddělíme žloutek a bílek.
2.
Bílek nakrájíme na drobné kousky. Na drobné kousky nakrájíme i jarní cibulku. Necháme stranou.
3.
Žloutky vyšleháme se změklým máslem, hořčicí, tvarohem a majonézou. Přidáme okurky a jablko, obojí nastrouhané na jemném struhadle.
4.
Vařechou vmícháme bílky a cibulku a dáme vychladit.

Od: Ráďa 78, 2.2.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
13 min vaření
1 hod celkem
Množství: 20 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 3 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
62.03 kcal
Protein
2.03 g
Sacharidy
z toho cukr
1.78 g
1.22 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
5.10 g
2.28 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama