Rychlá vaječná pomazánka

  • Přidat foto

Nesmrtelná pomazánka, která má nespočet variací. U nás je oblíbená jednoduchá příprava z taveného sýra. Po velikonočních svátcích se recept hodí nejvíce, ale uvítáte ji i během roku na nejrůznějších chuťovkách.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Uvaříme vejce natvrdo a necháme vychladnout. Oloupeme a dáme žloutky do misky.
2.
Žloutky umixujeme se sýrem, změklým máslem, hořčicí. Přidáme nastrouhané okurky. Dobře promícháme.
3.
Nakonec vařečkou vmícháme nakrájený bílek a dochutíme solí a pepřem.

Od: Ráďa 78, 26.5.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 10 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, chuťovky, česká, vajíčka, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
150.29 kcal
Protein
5.77 g
Sacharidy
z toho cukr
3.69 g
3.21 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.34 g
6.19 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.