Tvarohová pomazánka s vejcem a balkánským sýrem

Výborná pomazánka plná proteinu, která se hodí na snídani a svačinu, stejně jako na chuťovky pro hosty. Chuť podtrhnete, pokud dozdobíte před podáváním černými olivami.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme. Vyloupneme žloutek do větší misky.
2.
Žloutek smícháme se změklým máslem, tvarohem a hořčicí. Prošleháme mixérem.
3.
Na drobné kousky nakrájíme balkánský sýr, bílek a jarní cibulku s natí. Vmícháme do směsi vařechou.
4.
Nakonec dochutíme solí a pepřem.

Od: Ráďa 78, 26.10.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
12 min vaření
15 min celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 7 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, chuťovky, česká, snídaně, vajíčka, vegetariánské, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
105.45 kcal
Protein
5.76 g
Sacharidy
z toho cukr
1.14 g
0.88 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.75 g
5.17 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama