Plněná vejce s balkánským sýrem

Oblíbený předkrm, který se v české kuchyni připravuje ve stovkách různých kombinací. Tento je trochu netradiční. Vyzkoušejte variantu s balkánským sýrem.

Ingredience

Na naplněná vejce

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce uvaříme natvrdo a necháme zchladnout. Poté rozkrojíme na polovinu. Vytáhneme žloutky a v míse je smícháme s hořčicí a jogurtem.
2.
Přidáme změklé máslo a ochutíme worcesterem. Směs dáme do cukrářského pytlíku a vejce naplníme.
3.
Na vejce nasypeme balkánský sýr nakrájený na kostičky a nasekaný pórek.
4.
Dáme na chvíli vychladit a můžeme podávat s pečivem.

Od: Ráďa 78, 1.8.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 21 Kč
Kategorie: předkrm, chuťovky, česká, vajíčka, vegetariánské, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
317.79 kcal
Protein
8.94 g
Sacharidy
z toho cukr
4.15 g
2.49 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.41 g
15.32 g

Detailní rozpis podle ingrediencí