Vejce plněná sardinkovou pastou

Oblíbený předkrm v podobě plněných vejcí se může objevit ve větším počtu i na silvestrovských obložených mísách nebo jako pohoštění pro hosty. Hodí se k nim rozpečená bageta.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce uvaříme natvrdo. Necháme vychladnout. Oloupeme, rozkrojíme na polovinu a lžičkou vytáhneme žloutek.
2.
Žloutky dáme do misky s rybičkami a změklým máslem. Přidáme tavený sýr a důkladně vyšleháme tyčovým mixérem.
3.
Ochutíme solí, pepřem, hořčicí a citronovou šťávou. Znovu prošleháme.
4.
Dáme do cukrářského sáčku. Vnitřky vajec plníme pastou a dáme vychladit. Před podáváním dozdobíme cherry rajčaty, olivou nebo kyselou okurkou.

Od: Ráďa 78, 30.12.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min vaření
30 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 14 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: předkrm, chuťovky, česká, ryba, snídaně, vajíčka, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
226.16 kcal
Protein
12.61 g
Sacharidy
z toho cukr
1.51 g
0.72 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.84 g
9.51 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama