Česneková vejce

Pikantní předkrm a zároveň výborná chuťovka k pivu. Vypadají krásně a jsou připravené za pár minut.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve uvaříme vejce natvrdo. Necháme vychladit. Oloupeme, rozkrojíme na poloviny a oddělíme žloutky do mísy.
2.
Žloutky vyšleháme s máslem a tatarkou. Přidáme prolisovaný česnek a dlouze šleháme. Ochutíme solí a pepřem.
3.
Dáme do cukrářského sáčku a vejce naplníme. Dáme vychladit. Před podáváním ozdobíme.

Od: Ráďa 78, 10.12.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
15 min vaření
30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
249.65 kcal
Protein
6.04 g
Sacharidy
z toho cukr
3.05 g
0.80 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.81 g
12.79 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama