Česneková vejce

  • Přidat foto

Pikantní předkrm a zároveň výborná chuťovka k pivu. Vypadají krásně a jsou připravené za pár minut.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve uvaříme vejce natvrdo. Necháme vychladit. Oloupeme, rozkrojíme na poloviny a oddělíme žloutky do mísy.
2.
Žloutky vyšleháme s máslem a tatarkou. Přidáme prolisovaný česnek a dlouze šleháme. Ochutíme solí a pepřem.
3.
Dáme do cukrářského sáčku a vejce naplníme. Dáme vychladit. Před podáváním ozdobíme.

Od: Ráďa 78, 10.12.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
15 min vaření
30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 12 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: předkrm, chuťovky, česká, vajíčka, vegetariánské, low carb, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
324.11 kcal
Protein
6.18 g
Sacharidy
z toho cukr
3.52 g
1.77 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
31.47 g
12.92 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.