Česneková vejce
Pikantní předkrm a zároveň výborná chuťovka k pivu. Vypadají krásně a jsou připravené za pár minut.
Reklama
Postup přípravy
1.
Nejprve uvaříme vejce natvrdo. Necháme vychladit. Oloupeme, rozkrojíme na poloviny a oddělíme žloutky do mísy.
2.
Žloutky vyšleháme s máslem a tatarkou. Přidáme prolisovaný česnek a dlouze šleháme. Ochutíme solí a pepřem.
3.
Dáme do cukrářského sáčku a vejce naplníme. Dáme vychladit. Před podáváním ozdobíme.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
249.65 kcal |
Protein |
6.04 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.05 g
0.80 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.81 g
12.79 g
|
Reklama
Reklama