Česneková vejce

Pikantní předkrm a zároveň výborná chuťovka k pivu. Vypadají krásně a jsou připravené za pár minut.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Nejprve uvaříme vejce natvrdo. Necháme vychladit. Oloupeme, rozkrojíme na poloviny a oddělíme žloutky do mísy.
  2. Žloutky vyšleháme s máslem a tatarkou. Přidáme prolisovaný česnek a dlouze šleháme. Ochutíme solí a pepřem.
  3. Dáme do cukrářského sáčku a vejce naplníme. Dáme vychladit. Před podáváním ozdobíme.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 249.65 kcal | Protein: 6.04 g | Sacharidy: 3.05 g | z toho cukr: 0.80 g | Tuk: 23.81 g | z toho nas. MK: 12.79 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2265-cesnekova-vejce