Balkánské papriky
Pro milovníky sýru a bezmasých jídel bude tento pokrm "to pravé ořechové". Papriky plněné balkánským sýrem představují jedinečnou a chutnou pochoutku, která v sobě spojuje svěžest paprik a bohatou, pikantní chuť tradičního balkánského sýra. Tento lehký, avšak sytý recept je dokonalým příkladem, jak jednoduché ingredience mohou vytvořit opravdu výjimečný pokrm, který osvěží a zasytí zároveň.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Balkánský sýr si smícháme s vejci. Dochutíme pepřem, sušeným oreganem, majoránkou a tymiánem.
                2.
                    Papriky si rozkrojíme podél na poloviny a očistíme.
                3.
                    Následně plníme půlky paprik sýrovou směsí, vyskládáme je na plech vyložený pečicím papírem a zakápneme olivovým olejem. Vložíme do rozehřáté trouby a pečeme do změknutí.
                4.
                    Podáváme s kuskusem. Pro dochucení zakápneme balsamicem.  Dobrou chuť! :-)
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 704.40 kcal | 
| Protein | 34.85 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 65.84 g 4.33 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 30.95 g 18.76 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

