Tvarohová pomazánka s pažitkou a olivami

Výborná pomazánka na chuťovky nebo jako snídaně či svačina. Stačí mít čerstvou pažitku. Olivy můžete použít zelené, černé nebo plněné papričkou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vyšlehejte změklé máslo s ostatními ingrediencemi kromě oliv a pažitky. Šlehejte důkladně do hladké pěny.
2.
Pažitku nasekejte na drobné kousky, olivy nakrájejte nadrobno. Obojí vmíchejte do ušlehané směsi vařechou.
3.
Nechte vychladit a můžete namazat na pečivo.

Od: Ráďa 78, 4.6.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, česká, zelenina, za studena, vegetariánské, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
159.86 kcal
Protein
5.13 g
Sacharidy
z toho cukr
1.81 g
1.16 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.76 g
8.58 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama