Tvarohová pomazánka s pažitkou a olivami

Výborná pomazánka na chuťovky nebo jako snídaně či svačina. Stačí mít čerstvou pažitku. Olivy můžete použít zelené, černé nebo plněné papričkou.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Vyšlehejte změklé máslo s ostatními ingrediencemi kromě oliv a pažitky. Šlehejte důkladně do hladké pěny.
2.
Pažitku nasekejte na drobné kousky, olivy nakrájejte nadrobno. Obojí vmíchejte do ušlehané směsi vařechou.
3.
Nechte vychladit a můžete namazat na pečivo.

Od: Ráďa 78, 4.6.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
160.77 kcal
Protein
5.13 g
Sacharidy
z toho cukr
1.93 g
1.16 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.87 g
8.67 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama