Tvarohová pomazánka s pažitkou a olivami

Výborná pomazánka na chuťovky nebo jako snídaně či svačina. Stačí mít čerstvou pažitku. Olivy můžete použít zelené, černé nebo plněné papričkou.

Ingredience (6 x porce)

Postup přípravy

  1. Vyšlehejte změklé máslo s ostatními ingrediencemi kromě oliv a pažitky. Šlehejte důkladně do hladké pěny.
  2. Pažitku nasekejte na drobné kousky, olivy nakrájejte nadrobno. Obojí vmíchejte do ušlehané směsi vařechou.
  3. Nechte vychladit a můžete namazat na pečivo.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 159.86 kcal | Protein: 5.13 g | Sacharidy: 1.81 g | z toho cukr: 1.16 g | Tuk: 14.76 g | z toho nas. MK: 8.58 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3096-tvarohova-pomazanka-s-pazitkou-a-olivami