Tvarohová pomazánka s pažitkou a olivami
Výborná pomazánka na chuťovky nebo jako snídaně či svačina. Stačí mít čerstvou pažitku. Olivy můžete použít zelené, černé nebo plněné papričkou.
Ingredience (6 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Vyšlehejte změklé máslo s ostatními ingrediencemi kromě oliv a pažitky. Šlehejte důkladně do hladké pěny.
- Pažitku nasekejte na drobné kousky, olivy nakrájejte nadrobno. Obojí vmíchejte do ušlehané směsi vařechou.
- Nechte vychladit a můžete namazat na pečivo.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 159.86 kcal |
Protein: 5.13 g |
Sacharidy: 1.81 g |
z toho cukr: 1.16 g |
Tuk: 14.76 g |
z toho nas. MK: 8.58 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3096-tvarohova-pomazanka-s-pazitkou-a-olivami