Ricottová pomazánka s olivami
Jemná a nadýchaná pomazánka krémové konzistence s výbornou chutí. Můžete vyzkoušet ke snídani i svačině nebo na chuťovky.
Reklama
Postup přípravy
1.
Ricottu prošleháme s tvarohem a přidáme prolisovaný česnek.
2.
Cibuli i olivy nakrájíme na drobné kousky a vmícháme do směsi.
3.
Ochutíme solí a pepřem a podáváme s pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
68.36 kcal |
Protein |
4.59 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.00 g
0.51 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
4.64 g
2.72 g
|
Reklama
Reklama