Pomazánka z Ricotty a vajec

Ricotta je čerstvý sýr, který využijete v kuchyni napříč všemi chutěmi. Do slaných pokrmů, sladkých dobrot, do salátů i pomazánek. Spojením Ricotty s vejci dokážeme během chvíle vykouzlit pořádnou porci bílkovinové svačiny anebo večeře. Zkuste místo tvarohu někdy využít Ricottu a uvidíte, že vám tento lahodný, zdravý sýr zachutná a využijete jej u vaření častěji.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Uvaříme si vejce natvrdo a necháme vychladnout. Do misky dáme celé balení čerstvého sýru, přidáme nadrobno nakrájené vejce, lžičku hořčice a drobně pokrájenou cibuli. Opepříme a osolíme podle chuti. Vše pečlivě promícháme vidličkou a vznikne nám příjemná konzistence pomazánky, kterou můžeme rovnou namazat na čerstvý chléb. Dobrou chuť.

Od: Evánek, 20.2.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
5 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Evánek
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
149.86 kcal
Protein
11.50 g
Sacharidy
z toho cukr
3.84 g
1.15 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
9.52 g
4.69 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama