Nadýchaná škvarková pomazánka s vejcem a jogurtem

Výborná a osvědčená pomazánka, která nejlépe chutná s klasickým chlebem. Pokud ji budete připravovat s pomocí tyčového mixéru a dlouze šlehat, bude krásně nadýchaná.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve uvaříme vejce natvrdo a necháme vychladnout. Pokud máme domácí škvarky, nejprve je prosolíme.
2.
Obojí vložíme do mixéru a důkladně rozmixujeme na pastu. Promícháme s hořčicí a bílým jogurtem.
3.
Nakrájíme jarní cibulku i s natí a okurky nastrouháme na jemném struhadle. Promícháme vařechou a dáme vychladit do lednice.

Od: Ráďa 78, 22.2.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
12 min vaření
2 hod celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
92.67 kcal
Protein
2.68 g
Sacharidy
z toho cukr
0.65 g
0.25 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.74 g
3.29 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama