Škvarková pomazánka

  • Přidat foto

Pomazánka, která je výborná k pivu a vínu, ale může posloužit třeba jako večeře. Kdo má rád pikantní, může přidat chilli koření.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Škvarky (nejlépe doma čerstvě udělané) si vložíme do mixéru.
2.
Přidáme uvařené oloupané vejce, hořčici, worcester, tavený sýr, osolíme, opepříme a rozmixujeme do hladké hmoty.
3.
Pomazánku si z mixéru vyndáme do misky a přimícháme sterilované okurky nakrájené na malé kostičky.
4.
Mažeme na jakékoliv pečivo a zdobíme jarní cibulkou.

Od: Petuler, 16.10.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 26 Kč
Kategorie: pomazánky

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
480.38 kcal
Protein
13.59 g
Sacharidy
z toho cukr
5.58 g
3.33 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
45.16 g
17.51 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.