Škvarková pomazánka

Pomazánka, která je výborná k pivu a vínu, ale může posloužit třeba jako večeře. Kdo má rád pikantní, může přidat chilli koření.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Škvarky (nejlépe doma čerstvě udělané) si vložíme do mixéru.
2.
Přidáme uvařené oloupané vejce, hořčici, worcester, tavený sýr, osolíme, opepříme a rozmixujeme do hladké hmoty.
3.
Pomazánku si z mixéru vyndáme do misky a přimícháme sterilované okurky nakrájené na malé kostičky.
4.
Mažeme na jakékoliv pečivo a zdobíme jarní cibulkou.

Od: Petuler, 16.10.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 25 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
481.49 kcal
Protein
12.98 g
Sacharidy
z toho cukr
2.50 g
1.32 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
46.26 g
18.51 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama