Škvarková pomazánka
Pomazánka, která je výborná k pivu a vínu, ale může posloužit třeba jako večeře. Kdo má rád pikantní, může přidat chilli koření.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Škvarky (nejlépe doma čerstvě udělané) si vložíme do mixéru.
                2.
                    Přidáme uvařené oloupané vejce, hořčici, worcester, tavený sýr, osolíme, opepříme a rozmixujeme do hladké hmoty.
                3.
                    Pomazánku si z mixéru vyndáme do misky a přimícháme sterilované okurky nakrájené na malé kostičky.
                4.
                    Mažeme na jakékoliv pečivo a zdobíme jarní cibulkou.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                484.84 kcal  | 
            
Protein  | 
                13.09 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     2.75 g 
                    1.49 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     46.56 g 
                    18.56 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



