Škvarková pomazánka

Pomazánka, která je výborná k pivu a vínu, ale může posloužit třeba jako večeře. Kdo má rád pikantní, může přidat chilli koření.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Škvarky (nejlépe doma čerstvě udělané) si vložíme do mixéru.
  2. Přidáme uvařené oloupané vejce, hořčici, worcester, tavený sýr, osolíme, opepříme a rozmixujeme do hladké hmoty.
  3. Pomazánku si z mixéru vyndáme do misky a přimícháme sterilované okurky nakrájené na malé kostičky.
  4. Mažeme na jakékoliv pečivo a zdobíme jarní cibulkou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 484.84 kcal | Protein: 13.09 g | Sacharidy: 2.75 g | z toho cukr: 1.49 g | Tuk: 46.56 g | z toho nas. MK: 18.56 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2078-skvarkova-pomazanka