Škvarková pomazánka
Pomazánka, která je výborná k pivu a vínu, ale může posloužit třeba jako večeře. Kdo má rád pikantní, může přidat chilli koření.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Škvarky (nejlépe doma čerstvě udělané) si vložíme do mixéru.
- Přidáme uvařené oloupané vejce, hořčici, worcester, tavený sýr, osolíme, opepříme a rozmixujeme do hladké hmoty.
- Pomazánku si z mixéru vyndáme do misky a přimícháme sterilované okurky nakrájené na malé kostičky.
- Mažeme na jakékoliv pečivo a zdobíme jarní cibulkou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 481.49 kcal |
Protein: 12.98 g |
Sacharidy: 2.50 g |
z toho cukr: 1.32 g |
Tuk: 46.26 g |
z toho nas. MK: 18.51 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2078-skvarkova-pomazanka