Masová pomazánka

Vychlazená masová pomazánka s jarní cibulkou je skvělou volbou na večeři nebo svačinu. Pomazánku můžeme udělat i ostřejší a podávat k pivu nebo vínu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřové maso si dáme do misky a rozmačkáme vidličkou.
2.
Přidáme na drobné kostičky nakrájenou cibulku, nakrájenou jarní cibulku a na jemno nastrouhané vařené vejce.
3.
Maso promícháme, osolíme, opepříme, přidáme hořčici, paštikové koření, chilli, majonézu a podle chuti dochutíme.
4.
Hotovou pomazánku necháme vychladit v lednici, podáváme s čerstvým pečivem. Můžeme doplnit o zeleninu.

Od: Petuler, 22.6.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 8 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, vepřové maso, low carb, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
101.07 kcal
Protein
8.23 g
Sacharidy
z toho cukr
1.95 g
0.74 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.67 g
1.64 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama