Masová pomazánka
Vychlazená masová pomazánka s jarní cibulkou je skvělou volbou na večeři nebo svačinu. Pomazánku můžeme udělat i ostřejší a podávat k pivu nebo vínu.
Ingredience (10 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Vepřové maso si dáme do misky a rozmačkáme vidličkou.
- Přidáme na drobné kostičky nakrájenou cibulku, nakrájenou jarní cibulku a na jemno nastrouhané vařené vejce.
- Maso promícháme, osolíme, opepříme, přidáme hořčici, paštikové koření, chilli, majonézu a podle chuti dochutíme.
- Hotovou pomazánku necháme vychladit v lednici, podáváme s čerstvým pečivem. Můžeme doplnit o zeleninu.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 101.07 kcal |
Protein: 8.23 g |
Sacharidy: 1.95 g |
z toho cukr: 0.74 g |
Tuk: 6.67 g |
z toho nas. MK: 1.64 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3110-masova-pomazanka