Masová pomazánka

Vychlazená masová pomazánka s jarní cibulkou je skvělou volbou na večeři nebo svačinu. Pomazánku můžeme udělat i ostřejší a podávat k pivu nebo vínu.

Ingredience (10 x porce)

Postup přípravy

  1. Vepřové maso si dáme do misky a rozmačkáme vidličkou.
  2. Přidáme na drobné kostičky nakrájenou cibulku, nakrájenou jarní cibulku a na jemno nastrouhané vařené vejce.
  3. Maso promícháme, osolíme, opepříme, přidáme hořčici, paštikové koření, chilli, majonézu a podle chuti dochutíme.
  4. Hotovou pomazánku necháme vychladit v lednici, podáváme s čerstvým pečivem. Můžeme doplnit o zeleninu.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 101.07 kcal | Protein: 8.23 g | Sacharidy: 1.95 g | z toho cukr: 0.74 g | Tuk: 6.67 g | z toho nas. MK: 1.64 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3110-masova-pomazanka