Pomazána z kuřecího masa

  • Přidat foto

Pomazánka z vařeného kuřecího masa s jemnou chutí. Většinou ji dělám, když mi zbude vařené maso z vývaru.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve si uvaříme vejce na tvrdo a mezi tím co se nám vejce vaří si vložíme do mixéru všechny ingredience.
2.
Uvařené vejce zchladíme, oloupeme a přidáme do mixéru.
3.
Poté vše společně umixujeme do hladka. Když máme hotovo, můžeme přimíchat nakrájenou jarní cibulku a podávat s různými druhy pečiva.

Od: Petuler, 26.9.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Kategorie: pomazánky, drůbeží maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
352.01 kcal
Protein
29.35 g
Sacharidy
z toho cukr
4.36 g
2.86 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
24.13 g
12.79 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.