Pomazánka z restovaného kuřecího masa

Pokud vám v lednici zbývají kousky vařeného masa z vývaru, je snadné je proměnit ve výbornou pomazánku. Pomazánka získá výraznou chuť, když vařené maso orestujete s kořením.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí maso pokrájím na menší kousky. Na pánvi orestuji na olivovém oleji nakrájenou cibulku a přidám kuřecí maso. Přisypu grilovací koření, sůl a pepř, krátce orestuji.
2.
Nechám mírně vychladnout a přeleji do mísy i s olejem. Přidám apetito, tradiční pomazánkové, hořčici a prošlehám tyčovým mixérem.
3.
Dochutím prolisovaným česnekem a dám vychladit.

Od: Iva V, 7.2.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 18 Kč
Kategorie: pomazánky, česká, drůbeží maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
242.47 kcal
Protein
10.02 g
Sacharidy
z toho cukr
6.62 g
4.12 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
19.54 g
8.93 g

Detailní rozpis podle ingrediencí