Pomazánka z restovaného kuřecího masa

  • Přidat foto

Pokud vám v lednici zbývají kousky vařeného masa z vývaru, je snadné je proměnit ve výbornou pomazánku. Pomazánka získá výraznou chuť, když vařené maso orestujete s kořením.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí maso pokrájím na menší kousky. Na pánvi orestuji na olivovém oleji nakrájenou cibulku a přidám kuřecí maso. Přisypu grilovací koření, sůl a pepř, krátce orestuji.
2.
Nechám mírně vychladnout a přeleji do mísy i s olejem. Přidám apetito, tradiční pomazánkové, hořčici a prošlehám tyčovým mixérem.
3.
Dochutím prolisovaným česnekem a dám vychladit.

Od: Iva V, 7.2.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 17 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, česká, drůbeží maso, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
239.06 kcal
Protein
9.90 g
Sacharidy
z toho cukr
6.27 g
3.68 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
19.38 g
8.82 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.