Pomazánka z kuřecího masa a tatarky

Abychom měli kuřecí vývar na polévku opravdu silný je nutné použít hodně kuřecího masa. A nastává problém, jakým způsobem zpracovat přebytek vařeného kuřecího masa. Výbornou cestou je jemná pomazánka.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Vařené kuřecí maso dáme do mísy, přidáme tradiční pomazánkové a tatarku. Dlouze šleháme do hladké směsi.
2.
Do směsi vmícháme provensálské bylinky a pokud je třeba přidáme špetku soli a pepře.

Od: Iva V, 7.2.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 10 min
Počet porcí: 4 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 14 Kč za porci
Kategorie: pomazánky, česká, drůbeží maso, low carb

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
207.21 kcal
Protein
6.79 g
Sacharidy
z toho cukr
3.74 g
2.23 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.35 g
6.39 g

Detailní rozpis podle ingrediencí