Pomazánka z kuřecího masa a tatarky

  • Přidat foto

Abychom měli kuřecí vývar na polévku opravdu silný je nutné použít hodně kuřecího masa. A nastává problém, jakým způsobem zpracovat přebytek vařeného kuřecího masa. Výbornou cestou je jemná pomazánka.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vařené kuřecí maso dáme do mísy, přidáme tradiční pomazánkové a tatarku. Dlouze šleháme do hladké směsi.
2.
Do směsi vmícháme provensálské bylinky a pokud je třeba přidáme špetku soli a pepře.

Od: Iva V, 7.2.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 14 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, česká, drůbeží maso, low carb, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
158.91 kcal
Protein
6.84 g
Sacharidy
z toho cukr
4.94 g
2.04 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.27 g
6.22 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.