Pomazánka z kuřecího masa a tatarky

Abychom měli kuřecí vývar na polévku opravdu silný je nutné použít hodně kuřecího masa. A nastává problém, jakým způsobem zpracovat přebytek vařeného kuřecího masa. Výbornou cestou je jemná pomazánka.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vařené kuřecí maso dáme do mísy, přidáme tradiční pomazánkové a tatarku. Dlouze šleháme do hladké směsi.
2.
Do směsi vmícháme provensálské bylinky a pokud je třeba přidáme špetku soli a pepře.

Od: Iva V, 7.2.2019

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 14 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: pomazánky, česká, drůbeží maso, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
158.91 kcal
Protein
6.84 g
Sacharidy
z toho cukr
4.94 g
2.04 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.27 g
6.22 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama