Pomazánka z kuřecího masa a tatarky

Abychom měli kuřecí vývar na polévku opravdu silný je nutné použít hodně kuřecího masa. A nastává problém, jakým způsobem zpracovat přebytek vařeného kuřecího masa. Výbornou cestou je jemná pomazánka.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Vařené kuřecí maso dáme do mísy, přidáme tradiční pomazánkové a tatarku. Dlouze šleháme do hladké směsi.
  2. Do směsi vmícháme provensálské bylinky a pokud je třeba přidáme špetku soli a pepře.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 158.91 kcal | Protein: 6.84 g | Sacharidy: 4.94 g | z toho cukr: 2.04 g | Tuk: 12.27 g | z toho nas. MK: 6.22 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1451-pomazanka-z-kureciho-masa-a-tatarky