Paštiková pomazánka s majonézou
Paštiková pomazánka s majonézou a kyselou okurkou je rychlá a sytá pochoutka, ideální jako pohoštění na jednohubky, chlebíčky nebo jako rychlá večeře s čerstvým pečivem. Tato klasická pomazánka potěší všechny milovníky výrazných chutí a snadné přípravy.
Reklama
Postup přípravy
1.
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Okurky rovněž nakrájíme na malé kostičky.
2.
Paštiku vložíme do misky a vidličkou ji rozmělníme.
3.
Přidáme majonézu a dobře promícháme do krémové konzistence.
4.
Vmícháme nakrájené okurky (a případně cibuli), dle chuti přidáme sůl, pepř a hořčici.
5.
Pomazánku necháme alespoň 30 minut odležet v lednici.
6.
Podáváme s čerstvým chlebem nebo opečenou bagetkou.
Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
154.52 kcal |
Protein |
4.78 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.69 g
1.18 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.81 g
3.71 g
|
Reklama
Reklama