Paštiková pomazánka s majonézou

Paštiková pomazánka s majonézou a kyselou okurkou je rychlá a sytá pochoutka, ideální jako pohoštění na jednohubky, chlebíčky nebo jako rychlá večeře s čerstvým pečivem. Tato klasická pomazánka potěší všechny milovníky výrazných chutí a snadné přípravy.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Okurky rovněž nakrájíme na malé kostičky.
2.
Paštiku vložíme do misky a vidličkou ji rozmělníme.
3.
Přidáme majonézu a dobře promícháme do krémové konzistence.
4.
Vmícháme nakrájené okurky (a případně cibuli), dle chuti přidáme sůl, pepř a hořčici.
5.
Pomazánku necháme alespoň 30 minut odležet v lednici.
6.
Podáváme s čerstvým chlebem nebo opečenou bagetkou. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 8.10.2025

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
154.52 kcal
Protein
4.78 g
Sacharidy
z toho cukr
2.69 g
1.18 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.81 g
3.71 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama