Paštiková pomazánka s majonézou

Paštiková pomazánka s majonézou a kyselou okurkou je rychlá a sytá pochoutka, ideální jako pohoštění na jednohubky, chlebíčky nebo jako rychlá večeře s čerstvým pečivem. Tato klasická pomazánka potěší všechny milovníky výrazných chutí a snadné přípravy.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Okurky rovněž nakrájíme na malé kostičky.
  2. Paštiku vložíme do misky a vidličkou ji rozmělníme.
  3. Přidáme majonézu a dobře promícháme do krémové konzistence.
  4. Vmícháme nakrájené okurky (a případně cibuli), dle chuti přidáme sůl, pepř a hořčici.
  5. Pomazánku necháme alespoň 30 minut odležet v lednici.
  6. Podáváme s čerstvým chlebem nebo opečenou bagetkou. Dobrou chuť! :-)

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 154.52 kcal | Protein: 4.78 g | Sacharidy: 2.69 g | z toho cukr: 1.18 g | Tuk: 13.81 g | z toho nas. MK: 3.71 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4627-pastikova-pomazanka-s-majonezou