Paštiková pomazánka s majonézou a kyselou okurkou je rychlá a sytá pochoutka, ideální jako pohoštění na jednohubky, chlebíčky nebo jako rychlá večeře s čerstvým pečivem. Tato klasická pomazánka potěší všechny milovníky výrazných chutí a snadné přípravy.
Ingredience (4 x porce)
Postup přípravy
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Okurky rovněž nakrájíme na malé kostičky.
Paštiku vložíme do misky a vidličkou ji rozmělníme.
Přidáme majonézu a dobře promícháme do krémové konzistence.
Vmícháme nakrájené okurky (a případně cibuli), dle chuti přidáme sůl, pepř a hořčici.
Pomazánku necháme alespoň 30 minut odležet v lednici.
Podáváme s čerstvým chlebem nebo opečenou bagetkou.
Dobrou chuť! :-)
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 154.52 kcal |
Protein: 4.78 g |
Sacharidy: 2.69 g |
z toho cukr: 1.18 g |
Tuk: 13.81 g |
z toho nas. MK: 3.71 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4627-pastikova-pomazanka-s-majonezou