Pomazána z kuřecího masa

Pomazánka z vařeného kuřecího masa s jemnou chutí. Většinou ji dělám, když mi zbude vařené maso z vývaru.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Nejprve si uvaříme vejce na tvrdo a mezi tím co se nám vejce vaří si vložíme do mixéru všechny ingredience.
  2. Uvařené vejce zchladíme, oloupeme a přidáme do mixéru.
  3. Poté vše společně umixujeme do hladka. Když máme hotovo, můžeme přimíchat nakrájenou jarní cibulku a podávat s různými druhy pečiva.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 361.71 kcal | Protein: 30.82 g | Sacharidy: 4.00 g | z toho cukr: 2.27 g | Tuk: 24.65 g | z toho nas. MK: 13.79 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2001-pomazana-z-kureciho-masa