Rajčatová pomazánka
Jemná pomazánka na chuťovky, která vyjde jen na pár drobných. Nejlépe chutná s pikantním salámem nebo výraznější chutí sýru.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Brambory oškrábeme a uvaříme. Rajčatový protlak smícháme s majonézou, pepřem, solí a chilli.
                2.
                    Vychladlé brambory přidáme ke směsi a prošleháme tyčovým mixérem.
                3.
                    Cibuli nakrájíme na drobné kousky a vmícháme vařechou.
                4.
                    Cherry rajčátka pokrájíme na kostičky a vmícháme i se šťávou do pomazánky.
                5.
                    Podle chuti rajčat je možné přidat cukr. Rozmíchejte jej ve lžíci vody. Můžete dochutit oreganem, ale záleží, s čím budete pomazánku servírovat. Měla by být jemně pikantní a nepřehlušit chuť ostatních přísad na chuťovce.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 140.40 kcal | 
| Protein | 2.83 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 18.32 g 2.44 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 5.36 g 0.85 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

