Pikantní rajčatový tataráček

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rajčata přepůlíme, vydlabeme semínka a nakrájíme na kousky.
2.
Sušená rajčata opláchneme a také nakrájíme na kousky.
3.
Tyčovým mixérem rozmixujeme, ale můžeme ponechat i kousky.
4.
Připravíme sítko a směs necháme asi půl hodiny vykapat.
5.
Poté přidáme, utřený česnek, nakrájenou jarní cibulku, olej, chilli, sůl a pepř, můžeme i balsamiko.
6.
Podáváme s čerstvou bazalkou, pečivem, nebo s topinkou.

Od: Liška, 31.1.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas:
Množství: 2 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 30 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
159.92 kcal
Protein
4.23 g
Sacharidy
z toho cukr
13.36 g
9.93 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
9.30 g
1.27 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama