Pikantní rajčatový tataráček
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Rajčata přepůlíme, vydlabeme semínka a nakrájíme na kousky.
- Sušená rajčata opláchneme a také nakrájíme na kousky.
- Tyčovým mixérem rozmixujeme, ale můžeme ponechat i kousky.
- Připravíme sítko a směs necháme asi půl hodiny vykapat.
- Poté přidáme, utřený česnek, nakrájenou jarní cibulku, olej, chilli, sůl a pepř, můžeme i balsamiko.
- Podáváme s čerstvou bazalkou, pečivem, nebo s topinkou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 159.92 kcal |
Protein: 4.23 g |
Sacharidy: 13.36 g |
z toho cukr: 9.93 g |
Tuk: 9.30 g |
z toho nas. MK: 1.27 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2398-pikantni-rajcatovy-tataracek