Pikantní rajčatový tataráček

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Rajčata přepůlíme, vydlabeme semínka a nakrájíme na kousky.
  2. Sušená rajčata opláchneme a také nakrájíme na kousky.
  3. Tyčovým mixérem rozmixujeme, ale můžeme ponechat i kousky.
  4. Připravíme sítko a směs necháme asi půl hodiny vykapat.
  5. Poté přidáme, utřený česnek, nakrájenou jarní cibulku, olej, chilli, sůl a pepř, můžeme i balsamiko.
  6. Podáváme s čerstvou bazalkou, pečivem, nebo s topinkou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 159.92 kcal | Protein: 4.23 g | Sacharidy: 13.36 g | z toho cukr: 9.93 g | Tuk: 9.30 g | z toho nas. MK: 1.27 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2398-pikantni-rajcatovy-tataracek