Bruschetta s tuňákem a rajčatovou salsou
Tato italská obdoba českých chlebíčků si vás jistě získá svou lehkostí, křupavostí a úžasnou chutí s bohatým aroma bazalky a rajčat. Jistě zazáříte, pokud ji připravíte pro svou návštěvu.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Jednotlivé plátky ciabatty si zakápneme olivovým olejem a opečeme na předem zahřáté pánvi z obou stran dozlatova.
                2.
                    Rajčata si rozřízneme na čtvrtiny a zbavíme je jádřince. Potom je nakrájíme na menší kostičky.
                3.
                    Česnek nakrájíme společně se sušenými rajčaty a červenou cibulí najemno. Tento připravený základ orestujeme na rozehřáté pánvi s olivovým olejem.
                4.
                    Přidáme tuňáka zbaveného oleje, nakrájená rajčata a kapary. Celou směs důkladně promícháme.
                5.
                    Opečenou ciabattu potřeme pestem a postupně na jednotlivé plátky vrstvíme směs s tuňákem. Dozdobíme čerstvou bazalkou a můžeme podávat!  Dobrou chuť! :-)
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 320.96 kcal | 
| Protein | 16.84 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 27.80 g 3.59 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 15.22 g 2.52 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

