Těstoviny s tuňákem, rajčaty, rukolou a kapary

  • Přidat foto

Chutný způsob, jak připravit tuňáka z konzervy.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve uvařte těstoviny, vodu nevylévejte, ještě ji budeme potřebovat.
2.
Na olivovém oleji osmahněte najednou chilli, česnek, rajčata a kapary. Asi 2-3 minuty.
3.
Do pánve poté přidejte těstoviny, promíchejte. Přidejte ještě trošku vody z těstovin, aby se vytvořila krémová omáčka.
4.
Nakonec odstavte, přimíchejte rukolu, zakápněte citronovou šťávou, osolte (pokud je třeba), opepřete a přimíchejte tuňáka (bez šťávy).
5.
Podávejte dozdobené čerstvou rukolou, zakápnuté olivovým olejem.

Od: BunTom, 26.2.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 42 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, ryba, italská, těstoviny, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
603.06 kcal
Protein
28.31 g
Sacharidy
z toho cukr
74.51 g
4.29 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
19.07 g
2.77 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.