Těstovinový salát s tuňákem a sušenými rajčaty
Výborný oběd na cesty, který nejlépe chutná s česnekovou bagetou. Nebojte se přidat citrónové šťávy, příjemně pokrm dochutí.
Reklama
Postup přípravy
1.
Nejprve uvaříme těstoviny v dobře osolené vodě, vodu slijeme a uvařené těstoviny necháme vychladnout.
2.
Smícháme s ostatními ingrediencemi, rajčata a olivy rozpůlíme. Tuňáka použijeme i s vlastní šťávou a můžeme dát i část oleje ze sušených rajčat.
3.
Nakonec vmícháme čerstvě nasekané bylinky a ochutíme citrónovou šťávou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
441.15 kcal |
Protein |
26.56 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
34.84 g
4.37 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
20.71 g
3.47 g
|
Reklama
Reklama