Těstovinový salát s tuňákem a sušenými rajčaty

Výborný oběd na cesty, který nejlépe chutná s česnekovou bagetou. Nebojte se přidat citrónové šťávy, příjemně pokrm dochutí.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve uvaříme těstoviny v dobře osolené vodě, vodu slijeme a uvařené těstoviny necháme vychladnout.
2.
Smícháme s ostatními ingrediencemi, rajčata a olivy rozpůlíme. Tuňáka použijeme i s vlastní šťávou a můžeme dát i část oleje ze sušených rajčat.
3.
Nakonec vmícháme čerstvě nasekané bylinky a ochutíme citrónovou šťávou.

Od: Ráďa 78, 21.6.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
10 min vaření
30 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 60 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
438.22 kcal
Protein
26.57 g
Sacharidy
z toho cukr
34.47 g
4.37 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.34 g
3.20 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama