Těstovinový salát s tuňákem a sušenými rajčaty

Výborný oběd na cesty, který nejlépe chutná s česnekovou bagetou. Nebojte se přidat citrónové šťávy, příjemně pokrm dochutí.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Nejprve uvaříme těstoviny v dobře osolené vodě, vodu slijeme a uvařené těstoviny necháme vychladnout.
  2. Smícháme s ostatními ingrediencemi, rajčata a olivy rozpůlíme. Tuňáka použijeme i s vlastní šťávou a můžeme dát i část oleje ze sušených rajčat.
  3. Nakonec vmícháme čerstvě nasekané bylinky a ochutíme citrónovou šťávou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 438.22 kcal | Protein: 26.57 g | Sacharidy: 34.47 g | z toho cukr: 4.37 g | Tuk: 20.34 g | z toho nas. MK: 3.20 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3519-testovinovy-salat-s-tunakem-a-susenymi-rajcaty