Špagetový salát s tuňákem a řeckým jogurtem

Velký těstovinový salát, který si u nás s oblibou chystáme na výlety do přírody. Dobře nahradí klasický oběd, je vhodné doplnit jej vejcem natvrdo nebo ztraceným vejcem.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Špagety před vařením nalámeme na menší kousky a dáme vařit do vroucí vody se solí. Scedíme a můžeme na cedníku promíchat se lžící oleje. Necháme vychladnout.
2.
Zeleninu nakrájíme na menší kousky, hrášek a kukuřici slijeme z nálevu. Smícháme se špagetami.
3.
V jiné míse promícháme jogurt s kečupem, bazalkou a prolisovaným česnekem. Můžeme ochutit solí a pepřem. Promícháme se salátem. Nakonec přidáme kousky tuňáka.

Od: Ráďa 78, 21.8.2021

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
10 min vaření
25 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 24 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, saláty, česká, zelenina, těstoviny
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
222.26 kcal
Protein
13.82 g
Sacharidy
z toho cukr
33.15 g
7.51 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.36 g
0.79 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama