Zeleninový salát s tuňákem a vejci

Také nemáte v těchto parných dnech chuť na těžká jídla? Myslím, že salát se zeleninou, tuňákem a vejci by vám mohl zachutnat.

Ingredience

na zálivku

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Ledový salát rozebereme na listy a důkladně propláchneme pod tekoucí vodou. Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Ředkvičku nakrájíme na kolečka, okurku a rajče na kostičky. Vložíme do salátové mísy a promícháme.
2.
Sterilovanou kukuřici slijeme, tuňáka rozdělíme na kousky a vložíme k zelenině. Opět zlehka promícháme. Vejce můžeme nakrájet na čtvrtky a poklást na povrch salátu nebo protlačit přes drátěné sítko, a promíchat se zeleninou a tuňákem.
3.
Salát zakapeme zálivkou, kterou si připravíme z olivového oleje, balzamikového octa, soli a pepře.

Od: Šárka75, 24.7.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 58 Kč
Kategorie: hlavní chod, předkrm, saláty, zelenina, ryba, vajíčka

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
392.71 kcal
Protein
23.23 g
Sacharidy
z toho cukr
16.12 g
8.32 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
26.15 g
4.68 g

Detailní rozpis podle ingrediencí