Tuňákový salát s vajíčkem a avokádem

Snadný salát s nízkým obsahem sacharidů a bohatý na zdravé tuky.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce uvaříme natvrdo. Tuňáka vyklopíme do mísy a vidličkou trochu rozmělníme. Najemno nakrájenou cibuli smícháme s tuňákem.
2.
Avokáda podélně rozpůlíme, vyjmeme pecku a lžící vydlabeme dužninu, kterou nakrájíme na kostičky. Ihned zakapeme citronovou šťávou.
3.
Rajčata rozkrojíme a taktéž zakápneme citronovou šťávou.
4.
Listy ledového salátu rozdělíme na talíře. Přidáme tuňáka, posypeme nakrájenými rajčaty a avokádem. Přidáme rozkrájené vejce. Hotový salát zakápneme olivovým olejem, lehce osolíme a opepříme.

Od: Sarrien, 7.2.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Sarrien
Cena ingrediencí: 1 × porce = 74 Kč
Kategorie: saláty, zelenina, ryba, vajíčka, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
394.52 kcal
Protein
24.80 g
Sacharidy
z toho cukr
14.27 g
5.91 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
26.47 g
3.56 g

Detailní rozpis podle ingrediencí