Avokádový salát s tuňákem a okurkou

Jednoduchý salát z tuňáka a avokáda bez sacharidů doplněný křupavou čerstvou okurkou.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Okurku a avokádo nakrájejte na velikost sousta, smíchejte se zbylými ingrediencemi a zakápněte citronovou šťávou. Dochuťte pepřem a solí. Pokud nebudete salát konzumovat hned, osolte až těsně před konzumací, aby nepustil vodu.

Od: BunTom, 4.3.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 10 min
Počet porcí: 1 porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 98 Kč za porci
Kategorie: saláty, zelenina, ryba, low carb

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
822.47 kcal
Protein
26.16 g
Sacharidy
z toho cukr
16.21 g
4.55 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
72.56 g
10.30 g

Detailní rozpis podle ingrediencí