Avokádový salát s tuňákem a okurkou

Jednoduchý salát z tuňáka a avokáda bez sacharidů doplněný křupavou čerstvou okurkou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Okurku a avokádo nakrájejte na velikost sousta, smíchejte se zbylými ingrediencemi a zakápněte citronovou šťávou. Dochuťte pepřem a solí. Pokud nebudete salát konzumovat hned, osolte až těsně před konzumací, aby nepustil vodu.

Od: BunTom, 4.3.2019

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 108 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: saláty, zelenina, ryba, low carb, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
767.28 kcal
Protein
29.14 g
Sacharidy
z toho cukr
11.59 g
4.33 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
63.34 g
9.24 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama