Tuňákový salát s avokádem
Výborný, osvěžující oběd nejen do teplých dní.
Reklama
Postup přípravy
1.
Zeleninu a avokádo nakrájíme na kostičky.
2.
Přidáme tuňáka ve vlastní šťávě, olivový olej, šťávu z citrónu. Osolíme, opepříme a promícháme. Můžeme posypat Nori vločkami.
3.
Podáváme s Crispins.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
686.52 kcal |
Protein |
45.69 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
22.18 g
0.79 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
44.02 g
6.23 g
|
Reklama
Reklama