Tuňákový salát s avokádem

Výborný, osvěžující oběd nejen do teplých dní.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Zeleninu a avokádo nakrájíme na kostičky.
2.
Přidáme tuňáka ve vlastní šťávě, olivový olej, šťávu z citrónu. Osolíme, opepříme a promícháme. Můžeme posypat Nori vločkami.
3.
Podáváme s Crispins.

Od: Petra, 2.11.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × porce = 78 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
686.52 kcal
Protein
45.69 g
Sacharidy
z toho cukr
22.18 g
0.79 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
44.02 g
6.23 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama