Zeleninový salát s tuňákem a vajíčkem

  • Přidat foto

Rychlovka, která zasytí.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Uvaříme si vajíčko na tvrdo.
2.
Nakrájíme oblíbenou zeleninu (např: polníček, cherry, aj.), do které přidáme tuňáka z konzervy a uvařené vajíčko.

Od: Petra, 12.6.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min vaření
20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × porce = 40 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, zelenina, ryba, snídaně, vajíčka, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
192.40 kcal
Protein
34.06 g
Sacharidy
z toho cukr
0.32 g
0.16 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
5.07 g
1.63 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.