Tuňákový salát s avokádem

Výborný, osvěžující oběd nejen do teplých dní.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Zeleninu a avokádo nakrájíme na kostičky.
  2. Přidáme tuňáka ve vlastní šťávě, olivový olej, šťávu z citrónu. Osolíme, opepříme a promícháme. Můžeme posypat Nori vločkami.
  3. Podáváme s Crispins.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 686.52 kcal | Protein: 45.69 g | Sacharidy: 22.18 g | z toho cukr: 0.79 g | Tuk: 44.02 g | z toho nas. MK: 6.23 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3660-tunakovy-salat-s-avokadem