Tuňákový salát s avokádem
Výborný, osvěžující oběd nejen do teplých dní.
Ingredience (1 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Zeleninu a avokádo nakrájíme na kostičky.
- Přidáme tuňáka ve vlastní šťávě, olivový olej, šťávu z citrónu. Osolíme, opepříme a promícháme. Můžeme posypat Nori vločkami.
- Podáváme s Crispins.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 686.52 kcal |
Protein: 45.69 g |
Sacharidy: 22.18 g |
z toho cukr: 0.79 g |
Tuk: 44.02 g |
z toho nas. MK: 6.23 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3660-tunakovy-salat-s-avokadem