Avokádový salát s tuňákem a okurkou

Jednoduchý salát z tuňáka a avokáda bez sacharidů doplněný křupavou čerstvou okurkou.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Okurku a avokádo nakrájejte na velikost sousta, smíchejte se zbylými ingrediencemi a zakápněte citronovou šťávou. Dochuťte pepřem a solí. Pokud nebudete salát konzumovat hned, osolte až těsně před konzumací, aby nepustil vodu.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 764.75 kcal | Protein: 28.91 g | Sacharidy: 11.49 g | z toho cukr: 4.20 g | Tuk: 63.28 g | z toho nas. MK: 9.24 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1523-avokadovy-salat-s-tunakem-a-okurkou