Pohankový salát s tuňákem
Rychlý salát, který si můžeme dát na oběd, ale i večeři. Zasytí a vychlazený skvěle chutná.
Reklama
Postup přípravy
1.
Pohanku si propláchneme a vsypeme do vařící osolené vody. Stáhneme plamen a necháme vařit asi 10 minut. Poté odstavíme a necháme vychladnout.
2.
V míse si smícháme na drobno nakrájenou cibuli, jarní cibuli na kolečka, omytou rukolu a tuňáka.
3.
Přidáme studenou pohanku, osolíme, opepříme, vsypeme salátové koření.
4.
Na konec vlijeme olivový olej, citrónovou šťávu, promícháme a dáme vychladit do lednice.
5.
Při podávání můžeme doplnit o vařené vejce.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
269.35 kcal |
Protein |
13.97 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
31.14 g
0.74 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.61 g
1.33 g
|
Reklama
Reklama