Pohankový salát s tuňákem

Rychlý salát, který si můžeme dát na oběd, ale i večeři. Zasytí a vychlazený skvěle chutná.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Pohanku si propláchneme a vsypeme do vařící osolené vody. Stáhneme plamen a necháme vařit asi 10 minut. Poté odstavíme a necháme vychladnout.
2.
V míse si smícháme na drobno nakrájenou cibuli, jarní cibuli na kolečka, omytou rukolu a tuňáka.
3.
Přidáme studenou pohanku, osolíme, opepříme, vsypeme salátové koření.
4.
Na konec vlijeme olivový olej, citrónovou šťávu, promícháme a dáme vychladit do lednice.
5.
Při podávání můžeme doplnit o vařené vejce.

Od: Petuler, 2.7.2021

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min vaření
20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 19 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: saláty, zelenina, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
269.35 kcal
Protein
13.97 g
Sacharidy
z toho cukr
31.14 g
0.74 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.61 g
1.33 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama