Těstoviny s tuňákem, rajčaty, rukolou a kapary

Chutný způsob, jak připravit tuňáka z konzervy.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Nejprve uvařte těstoviny, vodu nevylévejte, ještě ji budeme potřebovat.
  2. Na olivovém oleji osmahněte najednou chilli, česnek, rajčata a kapary. Asi 2-3 minuty.
  3. Do pánve poté přidejte těstoviny, promíchejte. Přidejte ještě trošku vody z těstovin, aby se vytvořila krémová omáčka.
  4. Nakonec odstavte, přimíchejte rukolu, zakápněte citronovou šťávou, osolte (pokud je třeba), opepřete a přimíchejte tuňáka (bez šťávy).
  5. Podávejte dozdobené čerstvou rukolou, zakápnuté olivovým olejem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 603.06 kcal | Protein: 28.31 g | Sacharidy: 74.51 g | z toho cukr: 4.29 g | Tuk: 19.07 g | z toho nas. MK: 2.77 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2455-testoviny-s-tunakem-rajcaty-rukolou-a-kapary