Tatarák

Klasika na česnekové topince, ke které nesmí chybět sklenice piva. Na tatarák najdete hodně receptů, tento má jemnou a malinko pikantní chuť.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Hovězí maso pomeleme v robotu. Je dobré jej pomlet dvakrát. Cibulku i s natí nakrájíme na extra drobné kousky.
2.
Vidličkou smícháme s ostatním a necháme alespoň hodinu v chladu.
3.
Podáváme s česnekovými topinkami.

Od: Iva V, 6.6.2020

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 78 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, chuťovky, česká, hovězí maso, za studena, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
252.88 kcal
Protein
25.26 g
Sacharidy
z toho cukr
4.86 g
2.19 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.12 g
3.90 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama