Tatarák

  • Přidat foto

Klasika na česnekové topince, ke které nesmí chybět sklenice piva. Na tatarák najdete hodně receptů, tento má jemnou a malinko pikantní chuť.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Hovězí maso pomeleme v robotu. Je dobré jej pomlet dvakrát. Cibulku i s natí nakrájíme na extra drobné kousky.
2.
Vidličkou smícháme s ostatním a necháme alespoň hodinu v chladu.
3.
Podáváme s česnekovými topinkami.

Od: Iva V, 6.6.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 78 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, chuťovky, česká, hovězí maso, za studena, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
249.58 kcal
Protein
25.41 g
Sacharidy
z toho cukr
4.32 g
2.69 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.96 g
3.90 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.